T: 010 - 470 26 11 E: info@ergoline-ergonomics.com

 

Gezond en veilig
beeldschermwerken

 

Ergoline

ErgoLine is een eigen merk van de ErgoGroep BV en gevestigd in Nederland te Rotterdam. ErgoLine werd in 1995 opgestart met als doel om ergonomisch advies, kennis en producten bij elkaar te brengen. Het assortiment van Ergoline richt zich volledig de mens achter de computer en zijn gezondheid. Dit alles met comfort, productiviteit en het voorkomen van ziekteverzuim als speerpunten. De gebruiker staat bij ErgoLine altijd centraal, zowel preventief als curatief.

 

Samenwerking

Om een zo compleet mogelijk aanbod in producten en advies te kunnen bieden, werken wij samen met streng geselecteerde partners. De kennis, die wij hebben op het gebied van computer gerelateerde klachten zoals RSI of KANS, is opgebouwd door onze jarenlange samenwerking met ergonomen, Arbo professionals, (para)medici, bewegingstechnologen en gedragswetenschappers.

 

Wereldwijd

ErgoGroep BV is producent en adviserend distributeur van o.a. ergonomische hardware, accessoires, ergonomische muizen, monitorarmen, Tablet en laptopaccessoires, toetsenborden en tal van andere ergonomische oplossingen. Europa is ons primair werkgebied, maar ook in de Verenigde Staten, Nieuw Zeeland en Australië zijn wij actief. De ergonomische oplossingen van ErgoLine zijn innovatief, van topkwaliteit, gebaseerd op de ervaringen met gebruikers en prettig geprijsd. ErgoGroep BV distribueert naast haar eigen ErgoLine producten ook bekende merken zoals Contour Design Rollermuizen, Kinesis ergonomische toetsenborden, documenthouders, ergonomische stoelen, zit/sta meubilair en tal van andere ergonomische noviteiten.

 

ErgoLine producten zijn alleen verkrijgbaar via geselecteerde ergonomie, ICT en Office verkoopkanalen.